April 26, 2018

I 2016 gikk styret ved Oslo universitetssykehus inn for at Oslo i fremtiden skal bestå av tre sykehus, Rikshospitalet, Aker og Radiumhospitalet. Noe som betyr at Ullevål sykehus skal legges ned. Nå er omkampen i gang.

April 23, 2018

Det er i det siste via NRK kommet frem svært nedslående tall knyttet til selvmordsstatistikken i Norge. Tallene er i stor grad knyttet til pasienter som har vært i behandling under psykisk helsevern eller nylig utskrevet. Det er alvorlig; og det reiser mange spørsmål....

April 18, 2018

Sven Erik Gisvold, NTNU-professor og overlege ved Anestesiavdelingen ved St. Olavs hospital, har bestemt seg for å ta et oppgjør med nedbyggingen av norske sykehus rett før han går av med pensjon.

Nedbyggingen må stoppe. Pasienter sendes hjem, må snu i døren, eller sk...

April 18, 2018

De siste 30 årene har det blitt 50 prosent færre sengeplasser på norske sykehus. Syke mennesker sendes hjem før det er forsvarlig, sier overlege Sven Erik Gisvold.
 

April 15, 2018

Fagmiljøene truer med at de vil slutte å utføre fagmedisinske vurderinger for helsemyndighetene dersom kravet om forskriftsfestede prosedyrelister i spesialistutdanningen ikke tas til følge.

April 15, 2018

– Tallene er for det meste i tråd med hva vi hadde forventet og er dessverre ikke veldig overraskende, sier fastlege Tor Magne Johnsen, leder av Trønderopprøret.

April 11, 2018

Aftenposten hadde den 17. mars en grundig artikkel om det nye sykehuset i Østfold. Da det ble åpnet i 2015, lovet helseminister Bent Høie at det ikke lenger skulle være pasienter i korridorene. Det siste året har 3800 pasienter ligget der, forteller Aftenposten. I inte...

April 11, 2018

"18. mars ble jeg akuttinnlagt ved Sykehuset Østfold. Der fikk jeg møte det moderne sykehusets skyggeside. Som korridorpasient hadde jeg ingen opplevelse av redusert smitterisiko, konfidensielle samtaler med ro og bedre søvn, som er begrunnelsen for enerom. Jeg var på...

Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 4, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square