Korridorpasientens møte med det moderne sykehuset

April 11, 2018

"18. mars ble jeg akuttinnlagt ved Sykehuset Østfold. Der fikk jeg møte det moderne sykehusets skyggeside. Som korridorpasient hadde jeg ingen opplevelse av redusert smitterisiko, konfidensielle samtaler med ro og bedre søvn, som er begrunnelsen for enerom. Jeg var på B-laget, de som ikke ble prioritert. I gangen er det kontinuerlig trafikk av sykepleiere, leger, portører, renholdspersonalet og andre pasienters pårørende. Jeg hadde ikke tilgang på toalett og bad. Det var flombelysning. Konsultasjon med lege ble foretatt på gangen."
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

February 29, 2020

Please reload

Arkiv