En dyr og dårlig idé

August 29, 2018

OUS-direktøren svarer ikke på de spørsmålene kritikerne av Gaustad-prosjektet har reist.

I Dagsavisen 31. juli kommer administrerende direktør for Oslo universitetssykehus (OUS), Bjørn Erikstein med et tilsvar til de innvendinger som har kommet til hans planer om en storstilt utbygging av Rikshospitalet på Gaustad. Men typisk nok et det meste honnørord som «høykvalitetssykehustjenester, og raskt ta i bruk ny helseteknologi, til pasientenes beste.» Han erkjenner riktignok at planene har vært mangelfulle med hensyn til befolkningsvekst når han skriver: «Utover høsten vil de nye SSB-tallene tas inn i planene».

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 4, 2020

February 29, 2020

Please reload

Arkiv