top of page

En dyr og dårlig idé

OUS-direktøren svarer ikke på de spørsmålene kritikerne av Gaustad-prosjektet har reist.

I Dagsavisen 31. juli kommer administrerende direktør for Oslo universitetssykehus (OUS), Bjørn Erikstein med et tilsvar til de innvendinger som har kommet til hans planer om en storstilt utbygging av Rikshospitalet på Gaustad. Men typisk nok et det meste honnørord som «høykvalitetssykehustjenester, og raskt ta i bruk ny helseteknologi, til pasientenes beste.» Han erkjenner riktignok at planene har vært mangelfulle med hensyn til befolkningsvekst når han skriver: «Utover høsten vil de nye SSB-tallene tas inn i planene».

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page