Kjære statsråd Bent!

September 29, 2018

Jeg ser av nrk.no at mitt tøysete blogginnlegg om forstoppede lyr og kvalme vannbøfler nå er blitt noe du må svare for i Stortinget. Livet som statsråd må sannelig være ganske uforutsigbart – like uforutsigbart som skjebnen til et helsepolitisk utspill. I sju år har jeg nokså regelmessig deltatt i den helsepolitiske debatten, til dels med ganske viktige momenter om jeg kan få være litt ubeskjeden. Sammen med en tverrfaglig gruppe særdeles kvalifiserte fagfolk har jeg sågar skrevet 300 sider om hvordan helsetjenesten kunne vært organisert mer hensiktsmessig. Den boken kunne neppe møtt mer øredøvende mangel på interesse hos våre sentrale helsepolitikere – i hvert fall fra Høyre og Arbeiderpartiet. Men når jeg begår et passelig useriøst stunt, da skriver en Arbeiderpartipolitiker spørsmål og du kalles frem og må svare. Stakkars Bent!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 4, 2020

February 29, 2020

Please reload

Arkiv