top of page

Om sykehusbygging, brønnpissing og andre hersketeknikker

HR-direktør Morten Meyer ved Oslo universitetssykehus (OUS) har i en twittermelding kalt overlege Jon Henrik Laake for en «brønnpisser» fordi Laake har ytret seg kritisk om OUS’ utbyggingsplaner på Gaustad. Laake har sagt seg ferdig med saken, og det tjener til hans ære at han ikke ønsker å bære nag.

Offentligheten bør imidlertid ikke være ferdig med saken. Meyer er ikke et hvilket som helst nettroll. Han er HR-direktør, han er Laakes overordnede og ansvarlig for hans ansettelse, han er ansvarlig for ytringsklimaet i OUS. Og han sjikanerer sin underordnede. Det har betydelig offentlig interesse.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page