top of page

Er risikoen for stor? Åpent folkemøte på Ullevål den 10.12.2018 kl 16.00 om den planlagte nedleggels

HTA holder et åpent møte mandag den 10. desember 2018 i samarbeid med fagforeningene om den planlagte nedleggelsen av Ullevål. Hva mener egentlig - sykepleierne, jordmødrene, portørene, helsesekretærene, legene, hjelpepleierne, psykologene, renholderne og alle de andre som må til for å drive et godt sykehus?

Helsetjenesteaksjonen inviterer i samarbeid med Oslo Legeforening, Fagforbundet, Norsk sykepleierforbund, Norsk Psykologforening og Jordmordforbundet til åpent møte mandag 10. desember kl. 16-1830 i Store Auditorium på Ullevål sykehus.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page