Langligger

April 2, 2019

Etter å ha blitt hardt skadd i en bilulykke, ble skuespiller Coby Omvlee permanent langtidspasient ved flere sykesenger/avdelinger i Helse Midt-Norge i over ett år: En såkalt langligger, ifølge sykehussjargongen.

Nå har Coby Omvlees tøffe erfaringer som langtidspasient blitt til teaterdramaet «Langligger» – som det trondheimsbaserte Teater Fusentast turnerer rundt med. Hun er hovedrolleinnehaver og har opplevd på kroppen alt hun spiller: Sjokk, sorg, glede og ikke minst en god dose humor.

Etter trafikkulykken i juli 2011 måtte Omvlee gjennomgå flere operasjoner. Skuespilleren ble blant annet stomioperert og fikk utallige lekkasjer.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

February 29, 2020

Please reload

Arkiv