Ut mot Helse Sør-Øst-styreleder i ny bok

November 25, 2019

Professor emeritus Rune Slagstad hevder i en ny bok at styreleder Svein Gjedrem i Helse Sør-Øst ville ha en utrensking av motstandere av dagens sykehusplaner. Gjedrem svarer at han ikke kjenner seg igjen i påstanden.

 

Når det gjelder sykehustilbudet i Oslo, er det kun én løsning, mener forfatteren:

– En må utrede Ullevål-alternativet. Det er den eneste farbare veien. Gaustad-tomten er ikke egnet til gigantutbyggingen som nå planlegges. Hvis prosjektet fortsetter som nå, vil det ende i havari om et par–tre år.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

February 29, 2020

December 18, 2019

December 12, 2019

Please reload

Arkiv