Usikkerhet og desperasjon i helseforetaket Innlandet

December 30, 2019

To fantastiske, avslørende og dramatiske fotografier med tekst under ble publisert i GD, henholdsvis 20. og 21. desember 2019. Den 20.12 vistes bilde av to handfalne vikardirektører Kari-Mette Vika og Ane Kaurstad, som skal gjøre rede for de mange millionene som renner ut av sykehusene Lillehammer og Gjøvik hver uke. Lillehammer og Gjøvik er to store sykehus oppløst til en divisjon av uviss årsak – og gjøre det ikke så bra som helseforetak. De to direktørene er økonomisk bankerott og legger skylden på Lillehammer-Gjøvik.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 4, 2020

February 29, 2020

Please reload

Arkiv