top of page

Hvor lenge skal forretningsdrift og lønnsomhet trumfe helsehjelp?

Offentlig finansierte helse- og omsorgstjenester er bærebjelken i en velferdsstat. De siste 10 år har en rekke reformer svekket denne bærebjelken. Vi har ikke bare en kamp mot et to-delt helsevesen, med økende privatisering, men også en kamp for å stanse sorteringssamfunnet. Det er en helt klar tendens at eldre, sakte, men sikkert, skal fases ut fra behandling i sykehus, til kommunalt ansvar. Stor tro på poliklinisk virksomhet og et dramatisk nedtak av sykehussenger fører til at kommunene får et uoverstigelig, dramatisk økonomisk og helsefaglig problem. Dette er selvsagt aller mest kritisk for pasientene. Les mer her.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page