Vi trenger ikke en ny, gigantisk helsereform som den Ap foreslår.

September 3, 2017

Arbeiderpartiet åpner opp for en ny gigantreform av norsk helsevesen der kommunehelsetjenesten og sykehusene får felles ledelse og finansiering (DN 4. august). Det skal styres fra et nytt forvaltningsnivå som er større enn kommunene men mindre enn regionene.  Arbeiderpartiet har rett i at pasienter for ofte blir kasteballer mellom dagens nivåer i norsk helsevesen. Men et nytt forvaltningsnivå utenfor demokratisk kontroll, er ikke svaret på dette. En slik reform vil frata dagens velferdskommuner ansvaret for helse- og omsorgstjenestene.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

February 29, 2020

Please reload

Arkiv