top of page

Ikke legg ned akuttsykehusene i Oppland og Hedmark!

«Mirakuløs redning i Nord-Gudbrandsdalen – Pasienten med sprukket hovedpulsåre ble reddet mot alle odds.» Akuttberedskapen i Oppland er avhengig av avstander, ressurser, vær og vind. Selv «en godt organisert akuttkjede», konferer Dag Frode Kjernlie (Aftenposten 19. januar, svar på mitt innlegg 12. januar) har sine klare begrensninger.

Store avstander tar tid. Store forskjeller i beredskapstid ved livsfarlige hendelser, «tidskritisk transport», mellom by og land kan ikke forsvares med «god organisering». Beredskapstiden økes ved å legge ned akuttsykehusene i Oppland, noe befolkningen har sagt nei til.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page