Kjære Helseminister Bent Høie: opprop fra helsepersonell om forholdene innen psykisk helse.

April 23, 2018

Det er i det siste via NRK kommet frem svært nedslående tall knyttet til selvmordsstatistikken i Norge. Tallene er i stor grad knyttet til pasienter som har vært i behandling under psykisk helsevern eller nylig utskrevet. Det er alvorlig; og det reiser mange spørsmål. Psykisk lidelse kan gi seg utslag i tilstander som er vanskelige å behandle, både terapeutisk og medikamentelt. Som tidligere sagt, er det neppe mulig å fange opp og redde alle. Men hvorfor klarer vi ikke å hjelpe flere?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

February 29, 2020

Please reload

Arkiv