Nytt sykehus sliter med plassmangel

February 10, 2019

I vinter har Sykehuset i Østfold måttet opprette en sengepost på gamle Moss sykehus.

 

Enerom er blitt til midlertidige tomannsrom. Behandlingen er effektivisert. Undersøkelsesrom er gjort om til pasientrom. Flere tiltak er gjennomført på Sykehuset i Østfold de siste månedene for å gi alvorlig syke pasienter sengeplass. Likevel måtte 4500 pasienter ligge på korridoren i 2018. Året før var antall korridorpasienter 3800. Nå har sykehuset sett seg nødt til å åpne en midlertidig sengepost for 20 pasienter, på gamle Moss sykehus.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 4, 2020

February 29, 2020

Please reload

Arkiv