top of page

Langligger

Etter å ha blitt hardt skadd i en bilulykke, ble skuespiller Coby Omvlee permanent langtidspasient ved flere sykesenger/avdelinger i Helse Midt-Norge i over ett år: En såkalt langligger, ifølge sykehussjargongen.

Nå har Coby Omvlees tøffe erfaringer som langtidspasient blitt til teaterdramaet «Langligger» – som det trondheimsbaserte Teater Fusentast turnerer rundt med. Hun er hovedrolleinnehaver og har opplevd på kroppen alt hun spiller: Sjokk, sorg, glede og ikke minst en god dose humor.

Etter trafikkulykken i juli 2011 måtte Omvlee gjennomgå flere operasjoner. Skuespilleren ble blant annet stomioperert og fikk utallige lekkasjer.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page