Splintrer akuttmiljøet på Ullevål

August 23, 2019

Tove Nakken, leder av Brukerutvalget ved Oslo universitetssykehus, skriver 7. august at hun ikke kan forstå at fagmiljøer mener at å flytte fra gamle uegnede lokaler til nye tidsriktige omgivelser betraktes som en trussel. Det er ikke så rart, fagmiljøene mener naturligvis ikke dette.

 

Tove Nakken presenterer nå enda flere åpenbare faktafeil om sykehusprosessen i OUS. Disse må korrigeres for at befolkningen skal forstå konsekvensene planene for nye OUS vil få for pasientene i Oslo. Artikkel i Aftenposten den 28.08.2019

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Helsedebatten som ga noen ubehagelige assosiasjoner

January 28, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

June 4, 2020

February 29, 2020

Please reload

Arkiv