top of page

Om utbyggingsplanleggingen for Oslo universitetssykehus, OUS. Samlenotat

Samlenotatet, skrevet av Bente Odner, arkitekt MNAL og Randi Werner-Erichsen, cand. pharm., cand. mag., er en beskrivelse av hovedtrekk i utredning, planlegging og styrebehandling i OUS og Helse SørØst, HSØ, i hovedsak fra 2013 til juli 2019. Vesentlige konsekvenser av utbyggingsplanene for innbyggerne og for byen tas opp. De som skriver dette har fulgt styrearbeidet i OUS og HSØ fra 2011. De har skrevet en del avisinnlegg i diskusjonen om sykehusplanene. Slik har de samlet mye stoff som de her ønsker å presentere samlet for de som er interessert i det. Les mer her

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page